Buitenschoolse opvang

Kinderopvang

De Linge biedt dagopvang en peutergroepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Na de vierde verjaardag kan uw kind vanuit de dagopvang of peutergroep doorstromen naar het basisonderwijs en eventueel de buitenschoolse opvang (voor en/of na school) van het IKC. Tijdens de vakanties van het basisonderwijs en de peutergroepen is ook vakantieopvang mogelijk, zowel bij de dagopvang als de BSO.

BSO, VSO, TSO

Na een drukke schooldag is het belangrijk dat uw kind even tot rust kan komen, net als thuis. Op de BSO mogen ze zelf kan kiezen wat ze willen doen. Wordt het buiten spelen, sporten, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker kletsen met andere kinderen? Bij de buitenschoolse opvang is altijd wat te doen. Ze ontmoeten ook veel leeftijdgenootjes en zelfs klasgenootjes.
We organiseren heel veel leuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en natuur. Denk hierbij aan voetballen, schilderen of toneel; er is voor elk wat wils. Leuk om te doen met je leeftijds- of misschien wel klasgenootjes!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site van Stichting De Linge:

De mensen van de BSO (van onze school) zijn op de volgende manieren  te bereiken :

Telefonisch: 06-30944286

Per mail: bsodewieling@delinge.nl