Peutergroep en -opvang ‘t Peuterhofje

Adres: Kolkweg 5, 6685 BC Haalderen
Openingstijden: dinsdag, donderdag en vrijdagochtend van 8.45 uur tot 11.45 uur

‘t Peuterhofje is ondergebracht in basisschool De Wieling in Haalderen. Door de harmonisatie-wet  valt de peutergroep onder de wet kinderopvang. Peuterspeel is dan voortaan peutergroep. In het verlengde hiervan is er ook dagopvang van kinderen van 2 tot 4 jaar mogelijk op de Wieling.

Spelend leren

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. Dit stimuleren we bij de peutergroepen van De Linge waar kinderen van 2 tot 4 jaar samen spelen en leren. Doelstelling voor alle peuters is een soepele overgang naar de basisschool.

In een knus groepslokaal kunnen peuters onder leiding van de pedagogisch medewerkster hun hart ophalen. Ook de buitenspeelplaats biedt voldoende uitdaging voor deze peuters.

Wieling v2

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van De Linge of bel naar mevr. M. Schaars:  026-3179930