Peutergroep en -opvang ‘t Peuterhofje

Adres: Kolkweg 5, 6685 BC Haalderen
Telefoon: 06-47678807
Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 11.30 uur

‘t Peuterhofje is ondergebracht in basisschool De Wieling in Haalderen. Sinds 1 januari 2017 valt het peuterspeelzaalwerk onder de Wet Kinderopvang. In plaats van ‘peuterspeelzaal’ gebruiken we sindsdien de term ‘peutergroep’. In het verlengde van de peutergroep is er ook dagopvang van kinderen van 2 tot 4 jaar mogelijk op De Wieling.

Spelend leren

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er veel te ontdekken. Dit stimuleren we bij de peutergroepen van De Linge waar kinderen van 2 tot 4 jaar samen spelen en leren. Doelstelling voor alle peuters is een soepele overgang naar de basisschool.

In een knus groepslokaal kunnen peuters onder leiding van de pedagogisch medewerkster hun hart ophalen. Ook de buitenspeelplaats biedt voldoende uitdaging voor uw peuter.

Wieling v2

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van De Linge. Of u belt met het servicekantoor van De Linge in Huissen (bereikbaar van ma t/m vrij van 8.30-12.30 uur): 026-3179933