Buitenschoolse opvang

Na een drukke schooldag is het belangrijk dat uw kind even tot rust kan komen, net als thuis. Op de BSO mogen ze zelf kan kiezen wat ze willen doen. Wordt het buiten spelen, sporten, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker kletsen met andere kinderen? Bij de buitenschoolse opvang is altijd wat te doen. Ze ontmoeten ook veel leeftijdgenootjes en zelfs klasgenootjes.
We organiseren heel veel leuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en natuur. Denk hierbij aan voetballen, schilderen of toneel; er is voor elk wat wils. Hierbij werken wij met twee leeftijdsgroepen: één groep voor kinderen van 4-7 jaar en één groep voor kinderen van 8-12 jaar.

Wieling BSO

Flexibel & op maat

BSO De Wieling biedt buitenschoolse opvang aan in de uren voor en na school, in vakanties en op studiedagen. Bij onze BSO bent u flexibel in het afnemen van uren. De opvang sluit aan bij uw wensen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden!

Wij bieden:

• Opvang van 07:00 tot 19:00 uur
  • Het hele jaar geopend
  • Opvang al vanaf 1,5 uur
  • Wisselend rooster per maand mogelijk
  • Vakantieopvang op maat

Hier vindt u meer informatie over de kosten. En hier vindt u het inschrijfformulier.

Als beide ouders werken is er mogelijk recht op een tegemoetkoming in de kosten van deze opvang (Toeslagregeling Kinderopvang). Bereken uw kosten voor kinderopvang met onze handige rekentool.